lørdag 9. januar 2010

Trene.trene.trene........

Farger og farger.....det er veldig skøy:))))
Særlig når man begynner å få dreisen på det. Her har jeg også fått brukt en av borderpunchene jeg har kjøpt for lenge siden og som jeg ikke har likt å bruke........før i dag.
Har plagdes litt med å få hele borden punchet,og syntes at den var for tung å få igjennom papiret,papiret skled ....ja alt var galt!!MEN så var samboen min innom scrapperommet og hilste på.Jeg klaget at jeg ikke fikk til og spurte om han skjønte hvordan jeg skulle gjøre ??
Ja.ja som dere ser så skjønte han det.Jeg skal ikke si hva jeg ikke hadde gjort,(litt for flaut).Konklusjonen er nu i alfall at borderpunchene mine kommer til å bli mye brukt heretter:

Må vel utvide utvalget i fargene.Mangler rosa,grønn og lillanyanser.Noen som har forslag til hvilke?


3 kommentarer:

 1. Du e blidd så flink å fargelegge! trur æ må komme hjæm en tur snart så du kan lære mæ!!!:) eller du kan komme hit;)

  SvarSlett
 2. Heisann. Skulle egentlig kommentere kortene dine, men ble sittende å se på bildet av Havøysund. Du verden for et flott sted! Idyll.
  Jeg farger også med ProMarkere, og selv liker jeg best å bruke 300g akvarell, men det blir jo en smakssak. Jeg syns Dusky Rose er en flott rosafarge, anbefaler Lavender og Lilac til lilla og Moss og Olive Green som grønn. Selv kjøper jeg mine tusjer hos Letraset.com, hvor det koster ca 16 kr pr tusj. De har også fargekart så du kan kikke på hva du vil ha.
  Legger meg som følger hos deg jeg, håper det er greit.
  Yvonne :)

  SvarSlett
 3. æ lure no fælt på ka du gjorde "feil" med punchen.. for æ får heller ikke til :(

  SvarSlett